Jaaroverzicht 2023 Natuurstichting Vrienden van de Schwienswei

Wij zijn verheugd om ons jaarlijkse overzicht met u te delen, waarin we onze missie, doelstellingen en financiën presenteren. Als stichting zijn we toegewijd aan het behoud en de bescherming van de prachtige natuur die ons omringt. Met de onvermoeibare inzet van onze vrijwilligers en de steun van gulle donateurs, hebben we het afgelopen jaar aanzienlijke vooruitgang geboekt.

Onze Doelstelling

Onze belangrijkste doelstelling is om de aanwezige natuur te behouden en te onderhouden, met speciale nadruk op het beschermen van de diverse flora en fauna in onze regio.
Door middel van gemeenschapsbetrokkenheid en vrijwilligerswerk streven we ernaar om onze natuurlijke omgeving te verbeteren en te behouden voor toekomstige generaties.

Onze Werkzaamheden

Onze toegewijde vrijwilligers spelen een cruciale rol in het behoud van de natuur. Zij investeren hun tijd en energie in verschillende projecten, zoals het opruimen van zwerfafval, het herstellen van habitats, maken van rillen en bijenhotels voor onze insecten en het monitoren van wilde dieren en flora, al of niet beschermt.
Dankzij schenkingen en sponsoring van zowel individuen als goede doelen, kunnen wij beschikken over de benodigde materialen en hulpmiddelen om onze projecten uit te voeren en organiseren we wandeltochten met thema’s, symposiums en houden de website evenals de sociale media actueel.

Financieel Overzicht

Wij zijn trots om te delen dat al onze inkomsten worden geïnvesteerd in het
behoud van de natuur. Als non-profitorganisatie besteden we zorgvuldig aan projecten en programma’s die de biodiversiteit beschermen en onze natuurlijke hulpbronnen behouden.

Hoe u kunt helpen

U kunt deel uitmaken van onze missie door vrijwilliger te worden, te doneren
of onze boodschap te verspreiden. Samen kunnen we een verschil maken en onze prachtige natuur behouden voor de toekomstige generaties.
Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen of betrokken kunt raken, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun en betrokkenheid.

Met vriendelijke groet,
Vrienden van de Schwienswei
vriendschwienswei@gmail.com